382 Billige Fotballdrakter JQYKat
382 Billige Fotballdrakter JQYKat
Group: Registered
Joined: 2021/12/16
New Member

About Me

Watford ser ut som de godt kan gå i motsatt retning av uglene etter at de flyttet ni poeng unna Swansea på tredjeplass.  
Bytte, Sheffield Wednesday. Andre Green erstatter Callum Paterson på grunn av en skade. pefulle Watford slo slitt Sheffield Wednesday, som var uten sjef Darren Moore etter at han testet positivt for Covid-19, for å registrere en sjette påfølgende seier.  
  
Onsdag avslørte bare en time før avspark at sjef Moore ville være fraværende i kampen, og det kan ikke ha hjulpet forberedelsene deres til det som allerede hadde sett ut som en vanskelig jobb.  
manchester united drakt I et spill med få sjanser var det et kvalitetsmoment som førte til kampens eneste mål, og Sarr hentet ned en godt slått pasning før han avfyrte et ertende senter på tvers av målet som Lees bare kunne sette forbi sin egen keeper Joe Wildsmith.  
  
Den walisiske siden, som møter Birmingham City senere på fredag, har to kamper på Hornets, men har tapt de to siste kampene.  
Owls er vertskap for sluttspill-håpefulle Cardiff på mandag, og Watford ser frem til å fortsette sitt flotte løp når de besøker Middlesbrough samme dag.  
Det var så bra som det ble for onsdag, og de forblir andre fra bunnen, seks poeng etter sikkerhet.  
  
De kjempet bra, men Rhodes 'sjanse til side, de truet aldri med å komme tilbake til kampen.  
ColemanTe dortmund tröja VedaGetty Maglia Real Madrid Jordan Rhodes hadde en flott sjanse til å utjevne Owls da en dyp ball falt til ham på bakerste stolpe, men han klarte ikke å holde innsatsen nede.  
  
(På Moore) 'Han er OK. Han så på kampen og var i kontakt med analytikerne over telefon. Jeg vet ikke hvor lenge jeg har ansvaret. Vi får vite mer i løpet av de neste par dagene.  
Vertene tok en tidlig ledelse da Tom Lees slo Ismaila Sarr sitt lave innlegg inn i sitt eget mål.  
  
  
###  
ColemanTe dortmund tröja VedaGetty

Location

Occupation

manchester united drakt
Social Networks
Member Activity
0
Forum Posts
0
Topics
0
Questions
0
Answers
0
Question Comments
0
Liked
0
Received Likes
0/10
Rating
0
Blog Posts
0
Blog Comments